KARTA MENU

DANIA MAROKAŃSKIE

Kuchnia marokańska uznawana jest za jedną z najlepszych na świecie. Czerpie z berberyjskiej, arabsko-andaluzyjskiej i żydowskiej tradycji kulinarnej. Jej duszą jest melanż niepowtarzalnych smaków, zapachów i barw, a sercem – technika gotowania w glinianych naczyniach na wolnym ogniu, niezmienna od wieków.

CUVÈE DE TLEMCEN

Aromat wiśni, czarnej porzeczki, malin i tytoniu.

KOUTOUBIA

Aromaty wiśni, malin, fig, tytoniu i dymu. W ustach nuty granatu i żurawiny.

EXCELLENCE DE BOULAOUANE

Aromat jeżyn, wiśni, malin i porzeczki. W ustach nuty drewna, wanilii, gałki muszkatołowej.

SIDI BRAHIM

Aromat przypraw, wiśni, czarnej porzeczki. W ustach nuty lukrecji, borówki, malin i róży.

DOMAINE TOULAL

Aromat rabarbaru, wiśni, truskawki i migdałów. W ustach nuty pieprzu, lukrecji, cynamonu i goździków.