KARTA MENU

DANIA MAROKAŃSKIE

Kuchnia marokańska uznawana jest za jedną z najlepszych na świecie. Czerpie z berberyjskiej, arabsko-andaluzyjskiej i żydowskiej tradycji kulinarnej. Jej duszą jest melanż niepowtarzalnych smaków, zapachów i barw, a sercem – technika gotowania w glinianych naczyniach na wolnym ogniu, niezmienna od wieków.

KOUTOUBIA

Świeży i pyszny nos o nutach białych brzoskwiń i moreli. W smaku czuć porzeczki, wiśnie i biały pieprz. Wino z polotem i energią.

CUVÈE DE TLEMCEN

Aromat dojrzałych owoców i przypraw. W ustach aromaty świeżych owoców i migdałów.

SIDI BRAHIM

Aromat moreli, płatków róży i konfitury z truskawek. Lekkie, owocowe wino idealne do dań kukskus.

EXCELLENCE DE BOULAOUANE

Aromat poziomek, melona i białej brzoskwini. W ustach aromaty czerwonej porzeczki i mandarynki. Doskonałe wino do wszystkich Tajinów.